logo
25 χρόνια τώρα λειτουργούμε με μοναδικό στόχο να σας παρέχουμε εξαιρετικές λογιστικές υπηρεσίες
Επικοινωνηστε μαζί μας 2310 556 996
[email protected]
Title Image

Οι καλύτερες πόλεις για να εργαστείτε στην Ευρώπη – λογιστικές υπηρεσίες

Οι καλύτερες πόλεις για να εργαστείτε στην Ευρώπη – λογιστικές υπηρεσίες

λογιστικές υπηρεσίεςΑναζητάτε δουλειά αλλά δεν ξέρετε πού θέλετε να πάτε; Το Europe language cafe έφτιαξε μια λίστα με του Top 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς για εργασία.                       

Βιέννη

Η πρωτεύουσα της Αυστρίας, γνωστή και ως «Η πόλη της μουσικής», θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Η ιστορία, η οικονομία, αλλά και το περιβάλλον της την κατατάσσουν σε μία από τις πιο βιώσιμες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα του Mercer.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα αξιοθέατων και θεαμάτων, από μουσεία μέχρι νυχτερινή διασκέδαση, χωρίς να παραλείπουμε ταυτόχρονα τις διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, αλλά και σχέδια. Αν η κουλτούρα, η μόδα και τα πάρτι δεν είναι αρκετά για να πειστείτε, τότε θα πρέπει να μάθετε πως η πόλη προσφέρεται για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία στο βουνό Uetliberg ή κολύμπι σε ποτάμια και λίμνες.

BREXIT: Tι προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ σε περίπτωση αποχώρησης     λογιστικές υπηρεσίες

Μόναχο

Η Βαυαρική πρωτεύουσα είναι γεμάτη αντιθέσεις: είναι γνωστή για τον αθλητισμό (FC Bayern Munich), τα φεστιβάλ (Oktoberfest), τη βιομηχανία της (BMW) και την ιστορία της (μεσαιωνικές εκκλησίες, παλάτια από δυναστείες και ιστορικά θέατρα).

Φρανκφούρτη

Ακόμη μία γερμανική πόλη, η Φρανκφούρτη εκπλήσσει τους τουρίστες με το διεθνές της περιβάλλον: σχεδόν 1 στους 3 κατοίκους της πόλης δεν έχει γερμανικό διαβατήριο. Αποτελεί τον τέλειο προορισμό όσων θέλουν να εργαστούν στον τομέα του Business. Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της Ευρώπης και εκεί βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Γενεύη

Η Γενεύη είναι μια όμορφη ελβετική πόλη και περιβάλλει την ομώνυμη λίμνη. Το διασημότερο αξιοθέατό της είναι το Jet d’ Eau, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο σιντριβάνι στον κόσμο. Η «πρωτεύουσα της ειρήνης» αποτελεί την έδρα πολλών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών. Όπως η Φρανκφούρτη, η Γενεύη ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τα Οικονομικά, καθώς εκεί βρίσκονται πάρα πολλές ξένες τράπεζες.

Κοπεγχάγη

Την πρωτεύουσα της Δανίας χαρακτηρίζουν οι προμενάδες και οι προκυμαίες. Το 2014 κέρδισε το βραβείο της Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης χάρη στις πρωτοβουλίες της για το περιβάλλον. Η πόλη αποτελεί το πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό κέντρο της Δανίας και ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα της Βόρειας Ευρώπης. Επίσης, έχει φοιτητοκεντρικό χαρακτήρα αν σκεφτεί κανείς πως στα πανεπιστήμιά της φοιτούν περίπου 95000 φοιτητές.

Άμστερνταμ

Καμία κατάταξη δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το Άμστερνταμ. Αψηφώντας τα στερεότυπα, η πόλη αυτή έχει πολλά να προσφέρει. Από τα coffee-shop μέχρι την ατμόσφαιρα του 17ου αιώνα, που μπορεί να νιώσει ο καθένας κάνοντας βόλτα στους δρόμους και τα κανάλια της.

Βέρνη

Τοποθετημένη στην καρδιά της χώρας, η Βέρνη, πρωτεύουσα της Ελβετίας, αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, ενώ ταυτόχρονα είναι η πύλη των Άλπεων. Η μεσαιωνική αύρα της πόλης με τις προσόψεις από ψαμμίτη, τα στενά δρομάκια και οι ιστορικοί πύργοι την κάνουν μια πόλη που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Παρά το κρύο της χώρας η Βέρνη το καλοκαίρι είναι ακαταμάχητη χάρη στον ποταμό Aare, ο οποίος είναι καταπληκτικός για κολύμπι.

Βερολίνο

Το διαμάντι της Γερμανίας. Η γερμανική πρωτεύουσα είναι glamorous, αστική, πολυπολιτισμική, σύγχρονη και ιστορική ταυτόχρονα. Κάνει τον καθένα να νιώθει ότι ανήκει εκεί. Επιπλέον, η πόλη δεν κοιμάται ποτέ.

λογιστικές υπηρεσίες

Πηγή: semifind.gr

λογιστικές υπηρεσίες

No Comments
Post a comment